Onze haarstukken: fraai en geloofwaardig

De mooiste haarstukken krijgt u bij de specialist. Deze weet immers precies hoe een haarstuk er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Op maat gemaakt, zodat het goed bij uw gezicht en natuurlijke haarkleur past.

Maak een afspraak voor uw haarstuk

Bij Haarcentrum Ugeka – specialist in haarstukken – mag u niets minder dan de beste kwaliteit verwachten. Al sinds 1938 zijn we bezig met het toepassen van de beste technieken die op de markt beschikbaar is. Gecombineerd met de uitgebreide kennis en persoonlijke aandacht zorgen wij al jarenlang voor zeer tevreden klanten. Vandaar dat wij met veel trots zeggen dat we een SEMH erkend bedrijf zijn en dat wij het kwaliteitsmerk van Top Haarwerkers Gilde Nederland mogen hanteren.

Haarcentrum Ugeka_ haarstukken 1.1

Persoonlijk haarstuk laten maken

Bij Ugeka wordt u op een prettige manier ontvangen. In de discrete omgeving van ons atelier bespreken wij alle mogelijkheden en luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Het eindresultaat waar we naar streven is het creëren van een haarstuk waarmee u kunt stralen. Of dit nu is voor dagelijks gebruik of bij speciale gelegenheden (denk bijvoorbeeld aan een optreden).

Er zijn veel details en mogelijkheden bij het samenstellen van haarstukken. U kunt kiezen uit diverse kleuren, haarvezels en een mix van echt of kunsthaar. Een haarstuk wordt met veel zorg vastgemaakt met een goed verborgen klem. U kunt met een gerust hart bewegen terwijl het haarstuk perfect op de plek blijft zitten.

Gebruik van onze haarstukken

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze vaste garanties. Toch kan het zijn dat uw haarstuk na verloop van gebruik niet meer helemaal meer dezelfde “glans” heeft als in het begin. Daarom krijgt u van ons wasinstructies en uitgebreid advies voor het onderhoud. Ook leveren wij voordelig alle nodige verzorgingsproducten voor haarstukken. U bent ook van harte welkom om langs te komen voor een gesprek.