Skip to content

Over ons

Even voorstellen

Ik ben Marieke Snel en werk inmiddels 24 jaar bij Ugeka. 14 jaar geleden heb ik dit mooie  bedrijf overgenomen van mijn vader. Privé: ik woon samen en heb 2 puberzoons.

Het is mijn passie om dit bedrijf te leiden met alle facetten die daarbij komen kijken. We hebben een heel fijn team van vaste mensen die zich als geen ander kunnen inleven in de klanten. De nieuwe locatie waar we nu 4 jaar zijn gevestigd is heel prettig werken zo vlakbij het ziekenhuis. Onze salon is van alle moderne gemakken voorzien.

Het adviseren van een haarwerk, maar ook de daarbij zo belangrijke persoonlijke benadering, maakt dat ik dit vak zo mooi vind. Iedere dag maak ik weer mensen blij! 

De drempel om binnen te stappen is vaak hoog.  Je krijgt bij ons een warm onthaal. Wij nemen de tijd om een haarwerk te passen en als je geïnteresseerd bent, kunnen we ook diverse mutsjes, beanies, buffs, hoeden en petten laten zien. Vaak gaan mensen weer opgelucht naar buiten. Ze zijn blij dat er een haarwerk bestaat en dat het er tegenwoordig zo mooi uit ziet. (je hoeft immers niet te zien dat je een haarwerk draagt). Daarnaast kunnen we ook adviseren met het tekenen van wenkbrauwen en informatie geven over hoofdhuidverzorging.

Mijn natuurlijke interesse maakt dat we elkaar in korte tijd leren kennen. En dat is belangrijk! Ik wil dat je in de spiegel kunt kijken (met een haarwerk) en zegt: ja, dit ben ik!

*Ugeka van oudsher: Utrechtse Groothandel en Kappers Artikelen

Ik werk op de volgende dagen:
Maandag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 12.30
Vrijdag 8.30 – 16.30

Ik ben Anja, vanaf jongs af aan werk ik met veel plezier in het kappersvak. Vanaf januari 2010 heb ik dit mogen verdiepen bij Ugeka.

Ik vind het fijn om klanten op hun gemak te stellen, die door ziekte of andere reden hun haar verliezen of dunner haar krijgen. Fijn om ze te adviseren en blij te maken met mooi haar, waar ze zich comfortabel in voelen. Zodat ze met een goed gevoel in de spiegel kunnen kijken en dan zichzelf zien.

Bij het passen, knippen en in model brengen van een haarwerk of haarstukje, zie je dat het eigen wordt en dat maakt het werk zo mooi.

Ik werk op de volgende dagen:
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 16.30

Mijn naam is Elena.

Ik heb altijd met veel plezier in het kappersvak gewerkt. Toch wilde ik na 25 jaar meer inhoud aan mijn werk geven. Dat is helemaal gelukt bij Ugeka.

Hier adviseer en begeleid ik mensen die meestal noodgedwongen een keuze moeten maken voor een geschikt haarwerk. Dat soms tijdelijk maar soms ook voor altijd gedragen zal gaan worden.

Het helpen en adviseren bij het vinden van nieuw haar is voor mij een uitdaging, zodat de klanten met een goed gevoel weer zichzelf kunnen zijn.

Ik werk op de volgende dagen:
Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00

Mijn naam is Laura.

Ik werk met veel plezier in het atelier van Ugeka. Hier houd ik mij bezig met reparatie en onderhoud aan haarwerken. Want, door haarwerken goed te onderhouden en te verzorgen, kan de levensduur van een haarwerk verlengd worden. Werkzaamheden die hier bij horen zijn: het bijknopen van haren op door slijtage kaal geworden plekken of het repareren van gaten in het montuur (de basis) van het haarwerk.

Ook bij nieuwe haarwerken zijn er soms aanpassingen nodig. Bijvoorbeeld, het vergroten of verkleinen van een haarwerk voor een ideale pasvorm. En het aanbrengen van klemmetjes of antislipmateriaal.Ik vind het fijn dat ik op deze manier samen met mijn collega’s kan bijdragen aan mooi haar voor onze klanten.

Ik werk op de volgende dag:
Dinsdag van 8.30 tot 17.00 uur.