Skip to content

Over ons

Even voorstellen

Ik ben Marieke Snel en werk inmiddels 20 jaar bij dit mooie bedrijf, dat ik 10 jaar geleden heb overgenomen van mijn vader. Privé: ik woon samen en heb 2 zoons.

Na lange tijd op de Stadhouderslaan te hebben gewerkt, is het nu tijd voor een nieuwe stap en vestigen wij ons in een Gezondheidshuis. Beter bereikbaar, goede parkeergelegenheden en lift aanwezig. Onze nieuwe salon is van alle moderne gemakken voorzien.

Het adviseren van een haarwerk, maar ook de daarbij zo belangrijke persoonlijke benadering, maakt dat ik dit vak zo mooi vind. Iedere dag maak ik weer mensen blij!

Veel mensen vinden het eng om een haarwerkzaak binnen te stappen en de drempel is soms hoog. U krijgt bij ons een warm onthaal. Wij nemen de tijd voor u om een haarwerk te passen en als u geïnteresseerd bent, kunnen we u ook diverse mutsjes, sjaals, buffs, hoeden en petten laten zien. Vaak gaan mensen weer opgelucht naar buiten. Ze zijn blij dat er een haarwerk bestaat en dat het er tegenwoordig zo mooi uit ziet. (je hoeft immers niet te zien dat je een haarwerk draagt)

Mijn natuurlijke interesse maakt dat we elkaar in korte tijd leren kennen. En dat is belangrijk! Ik wil dat u in de spiegel kunt kijken (met een haarwerk) en zegt: ja, dit ben ik!

*Ugeka van oudsher: Utrechtse Groothandel en Kappers Artikelen.

Ik werk op de volgende dagen:
Maandag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 12.30
Vrijdag 8.30 – 16.30

Ik ben Anja, vanaf mijn14e jaar werk ik met veel plezier in het kappersvak, vanaf januari 2010 heb ik dit mogen verdiepen bij Ugeka.

Ik vind het fijn om klanten op hun gemak te stellen, die door ziekte of andere reden hun haar verliezen of dunner haar krijgen. Fijn om ze te adviseren en blij te maken met mooi haar, waar ze zich comfortabel in voelen. Zodat ze met een goed gevoel in de spiegel kunnen kijken en dan zichzelf zien.

Bij het passen, knippen en in model brengen van een haarwerk of haarstukje, zie je dat het eigen wordt en dat maakt het werk zo mooi.

Ik werk op de volgende dagen:
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 16.30

Mijn naam is Elena.

Ik heb altijd met veel plezier in het kappersvak gewerkt. Toch wilde ik na 25 jaar meer inhoud aan mijn werk geven. Dat is helemaal gelukt bij Ugeka.

Hier adviseer en begeleid ik mensen die meestal noodgedwongen een keuze moeten maken voor een geschikt haarwerk. Dat soms tijdelijk maar soms ook voor altijd gedragen zal gaan worden.

Het helpen en adviseren bij het vinden van nieuw haar is voor mij een uitdaging, zodat de klanten met een goed gevoel weer zichzelf kunnen zijn.

Ik werk op de volgende dagen:
Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00