Skip to content

Haarstukjes

De laatste jaren is de populariteit van haarstukjes van echt haar enorm toegenomen. Ze worden niet alleen gedragen als iemand last krijgt van haarverlies, maar ook als extra toevoeging om het haar voller en langer te laten lijken. Om welke reden u ook een haarstukje wenst; bij Haarcentrum Ugeka kunnen we u zeker helpen.

Haarcentrum Ugeka – specialist in haarstukjes – biedt u alleen de beste kwaliteit. Al sinds 1938 passen we de modernste technieken toe die op de markt beschikbaar zijn. Gecombineerd met de uitgebreide kennis, ervaring en persoonlijke aandacht zorgen wij al jaren voor tevreden klanten. We zijn niet voor niets een SEMH-erkend bedrijf.

Persoonlijk haarstukje laten maken

Bij Haarcentrum Ugeka wordt u op een aangename manier ontvangen. In de discrete omgeving van onze salon bespreken wij alle mogelijkheden en luisteren wij aandachtig naar uw wensen. We doen er alles aan om een haarstukje te maken waar u gelukkig van wordt. Dat kan een haarstukje zijn voor dagelijks gebruik of om bij speciale gelegenheden te dragen.

Legio mogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden bij het samenstellen van haarstukjes en de grootste verschillen zitten juist in de details. U kunt kiezen uit diverse kleuren, haarvezels en een mix van echt of kunsthaar. Ook voor de bevestiging van een haarstukje zijn er verschillende mogelijkheden, zoals klemmetjes of tape. Welke keuze we samen met u maken, is afhankelijk van uw wensen, het gebruik en natuurlijk het type haarstukje.

Gebruik van onze haarstukjes

Nadat we samen met u het haarstukje hebben aangemeten, krijgt u nog uitgebreid advies over het gebruik en onderhoud.  Als u wilt, geven wij u professionele onderhoudsproducten mee, zodat u zo lang mogelijk en optimaal gebruik kunt maken van uw haarstukje. En vanzelfsprekend staan we voor u klaar als u tijdens het gebruik nog vragen heeft.

Neem gerust contact op, wij staan u graag persoonlijk te woord.