Skip to content

Natuurlijk haarwerk van synthetisch haar

Bent u op zoek naar een mooi synthetisch haarwerk dat niet van echt is te onderscheiden? Kom dan eens bij ons langs en maak een afspraak om een haarwerk aan te laten meten dat natuurlijk oogt en valt. Onze specialisten helpen u graag verder tijdens een discrete en vrijblijvende kennismaking.

Onze klanten komen om verschillende redenen bij ons binnen. Ze hebben hun natuurlijk haar verloren als gevolg van chemokuren, bestralingen, operaties, verbranding aan het hoofd, een haarziekte als Alopecia of genetische kaalheid. Bij Haarcentrum Ugeka helpen wij iedereen die zich in een dergelijke situaties bevindt. Wij doen dat al ruim 80 jaar, waardoor we veel waardevolle kennis in huis hebben over haar en haarwerken. Ook een synthetisch haarwerk van ons heeft een natuurlijke look en is nauwelijks van echt te onderscheiden.

Synthetische haarwerken van de specialist

Er zijn verschillende producten van synthetische haarwerken. Waar onze leveranciers zich in onderscheiden, is de hoge kwaliteit van de toegepaste materialen. Alle haarwerken zijn van synthetisch haar, echt haar of een mix daarvan. Daarnaast hebben wij eindeloos veel haarkleurcombinaties, zodat er ook voor u een geschikt haarwerk tussen zit. Bij speciale wensen nemen wij eerst alles rustig met u door. Het is onze ervaring dat we bijna alle wensen ook kunnen uitvoeren. Ook kunnen we in ons werkatelier uw haarwerk of haarstukje vermaken en verstellen. Dankzij de grote voorraad van haarstukjes en haarwerken kunnen wij snel en soms zelfs direct leveren.

Meer informatie over haarwerken

Wij begrijpen best dat het misschien wat ongemakkelijk voor u is om de stap te nemen om ons te benaderen. Vandaar dat u verschillende mogelijkheden heeft om met ons in contact komen. Op deze website vindt u een contactformulier en e-mailadres. Stel gerust uw vraag over haarwerken of haarstukjes en u ontvangt normaal gesproken binnen één werkdag een reactie. Wilt u liever een specialist persoonlijk spreken? Dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak maken

Wanneer u een persoonlijke kennismaking prettiger vindt, heten wij u van harte welkom in onze mooi verzorgde salon. In die prettige en discrete omgeving krijgt u dan op persoonlijke wijze advies en kunnen we ook uw haarwerk aanmeten.

Neem gerust contact op, wij staan u graag persoonlijk te woord.