Skip to content

Haarwerk van echt haar

U wilt een haarwerk van echt haar kopen, dat niet van echt is te onderscheiden? Voordat u zo’n haarwerk koopt, is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Hieronder geven wij u waardevolle tips zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van uw nieuwe haarwerk. Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan u graag persoonlijk te woord met professioneel advies op maat!

Over haarwerk van echte haren

Als erkend haarwerkspecialist beschikken wij over verschillende soorten haarwerken van echt haar. Zoals mensen van elkaar verschillen, doet haar dat ook. Vandaar dat we altijd kijken welke haarstructuur en welk haartype bij u past. Of uw haarwerk met echt haar u zal staan, is dus afhankelijk van uw natuurlijke haarsoort. Wij proberen uw natuurlijke haarsoort vervolgens zo goed mogelijk na te bootsen. Een haarwerk van echt haar is een natuurproduct. Dat betekent dat het nooit 100% hetzelfde kan zijn als uw eigen haar. Als u wilt, kunt u een exclusief haarwerk laten maken van uw eigen haar of haar van uw dochter, vriendinnen, etc.

Voordelen van haarwerk met echt haar

 • Een haarwerk van echt haar gaat langer mee dan een van kunsthaar. Het is minder gevoelig voor slijtage en valt heel natuurlijk. Echt haar is vaak heel mooi bij lange kapsels. Het voelt zelfs normaal aan en u kunt het net zo föhnen en stylen als u gewend bent. Ook is het mogelijk om echt haar te verven of bijvoorbeeld highlights te geven.

• Een haarwerk kunt u bijna altijd dragen. U kunt er bijvoorbeeld zonder problemen mee sporten en hoeft zich dan geen te zorgen dat het haarwerk van u uw hoofd valt of glijdt. Die zekerheid geeft onze klanten het vertrouwen en de vrijheid om onbezorgd door het leven te gaan. Alleen slapen met een haarwerk raden wij af.

• Het is ook de ervaring dat haarwerk van echt haar minder irritatie geeft.

• Dankzij onze ruime ervaring is uw haarwerk straks door niemand van echt te onderscheiden. U kunt al uw wensen kenbaar maken zodat we tot een goed besluit komen en u precies het kapsel krijgt dat u wilt.

Voor iedereen

Onze klantenkring is heel divers. We helpen iedereen met haarproblemen. De reden waarom mensen bij ons terecht komen, verschilt per klant. Wat de aanleiding of het doel ook is; wij zorgen ervoor dat u in altijd vriendelijk wordt ontvangen en u al snel op uw gemak voelt.

Elk haarwerk is maatwerk

Elk haarwerk van echt haar is maatwerk. Om tot een perfect eindresultaat te komen, adviseren wij u om eerst een afspraak bij ons in de salon te maken. In een rustige en discrete omgeving wordt u door één van onze specialisten geholpen. We luisteren aandachtig naar uw wensen en laten haarwerken van echt haar aan u zien die optimaal aansluiten bij de vorm van uw hoofd. Pas als u zeker bent van uw keuze, gaan we voor u een haarwerk van echt haar op maat maken.

Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord met persoonlijk advies.