Haarwerken op maat

Zoekt u naar haarwerken? Gemaakt van mooi haar en niet van echt te onderscheiden? Bij Haarcentrum Ugeka bent u aan het goede adres. Met 80 jaar branche-ervaring en een team van de beste haarwerkspecialisten, maken en leveren wij haarwerken die perfect aansluiten op uw wensen.

Adviesafspraak maken

Wij vinden het hanteren van de allerhoogste kwaliteitsnorm zeer belangrijk. Als SEHM erkend bedrijf kunnen wij u goed adviseren over een passende oplossing voor uw wensen. Denk aan onderwerpen als haarverlies, pruiken, vergoedingen en onderhoud. Onze specialisten kunnen u helpen bij het maken van de beste keuzes. Plan een afspraak in bij ons sfeervolle pand in Utrecht met – volledig discrete – kamers.

Haarcentrum Ugeka_ haarwerken

Haarwerken voor alle situaties

Voor elke klant wordt een haarwerk op maat gemaakt en aangebracht. Dit maakt onze haarwerken voor iedereen geschikt, ongeacht de reden waarvoor u het nodig heeft. Middels extra knip-en modelleerwerk als finishing touch creëren we de meest natuurlijke look. Uw omgeving zal niet zien dat u uw eigen haar mist.

Bij het afleveren hoort ook het scheren, modelleren, knippen en kappen. Dit zit bij onze service inbegrepen. Bovendien verzorgen wij het onderhoud. Wij wassen, föhnen, stomen pruiken en haarstukken zodat de kwaliteit behouden blijft. Tevens zijn wij opmerkzaam of de pruik extra onderhoud nodig heeft, bijvoorbeeld dat er een plekje moet worden bijgeknoopt, of dat de pruik wat ingenomen moet worden.

Hulp bij vergoeding voor haarwerken

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland en zij vergoeden voor een deel de kosten van haarwerken en haarstukken. Wij helpen u hier graag mee, want wij kennen de weg naar zorgverzekeraars. Met een elektronisch programma zien wij direct hoe u bent verzekerd en wat u voor uw haarwerk(en) vergoed krijgt. Mits wij in het bezit zijn van uw doktersverklaring kunnen wij de declaratie en afhandeling daarvan voor u doen.