Stichting Haarwensen

Haarcentrum Ugeka figureert als steunpunt voor Haarwensen. Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt gedoneerd door mensen uit heel Nederland. Door donaties van haar en financiële giften kan Haarwensen de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kan Haarwensen deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Haarcentrum Ugeka is één van de steunpunten  van Haarwensen en begeleidt de kinderen bij het kiezen van een haarwerk.  Als steunpunt zorgt Haarcentrum Ugeka in Utrecht en omgeving voor het aanmeten en onderhouden van de haarwerken voor deze kinderen.

Haarcentrum Ugeka, zet zich graag in voor dit goede doel en het is goed dat er nu ook in Utrecht een steunpunt zit zodat kinderen die hier uit de buurt komen, dichtbij en makkelijk bereikbaar een mooi haarwerk kunnen uitzoeken.
Voor kinderen is het belangrijk dat ze goed in hun vel zitten en daar hoort hun haar bij, zodat ze vrij kunnen spelen, naar school gaan etc.  met een goed passend haarwerk. Wij hebben al jarenlang veel expertise in huis op het gebied van haarwerken. Wat zeker een pré is dat we een eigen atelier hebben en kleine aanpassingen aan het haarwerk kunnen doen terwijl je erop wacht.

Daarnaast vinden wij het een mooie gedachte kinderen te kunnen helpen aan een mooi, voor hun kosteloos haarwerk en zijn blij met de samenwerking met Stichting Haarwensen ; aldus Marieke Snel eigenaar van Haarcentrum Ugeka.

Meer informatie over Haarwensen vindt u op www.haarwensen.nl.

Stichting Haarwensen