Natuurlijk uitziende pruiken voor elke situatie

Bent u op zoek naar een mooie pruik die niet van echt te onderscheiden is? Dan vindt u deze bij Haarcentrum Ugeka. Maak direct een afspraak om een volwaardige pruik aan te laten meten. Onze specialisten helpen u graag verder tijdens een – discrete – en vrijblijvende kennismaking.

Afspraak maken met specialist

Vaak gaat u een pruik dragen omdat u haaruitval heeft als gevolgd van chemotherapie. Of u verliest u haar als gevolg van bestralingen, operaties, verbranding aan hoofd of door een haarziekte als Alopecia. Bij Haarcentrum Ugeka helpen wij onze klanten die zich in deze situaties bevinden. Dit doen wij al ruim 80 jaar waardoor we veel waardevolle kennis in huis hebben over pruiken. Een pruik van ons heeft een zeer natuurlijke look, nauwelijks van echt te onderscheiden.

Haarcentrum Ugeka pruiken

Pruiken van de specialist

Er zijn diverse aanbieders van pruiken. Waar die van ons zich in onderscheiden is de hoge mate van kwaliteit en materialen. Alle pruiken zijn van kunsthaar, echt haar of een mix daarvan. Daarnaast hebben wij eindeloos veel haarkleurcombinaties zodat er ook voor u een geschikte pruik tussen zit. Bij speciale wensen nemen wij eerst alles rustig met u door. Onze ervaring is dat we de meeste wensen ten uitvoer kunnen brengen. Vervolgens kunnen we in ons haarcentrum uw pruik(en) en haarstukjes vermaken en verstellen. Dankzij onze grote voorraad van haarstukjes  en pruiken kunnen wij snel, soms direct leveren.

Meer informatie over pruiken

Wij begrijpen dat het wellicht ongemakkelijk voor u is om de stap te nemen om ons te benaderen. U kunt daarom via verschillende mogelijkheden met ons in contact komen. Op onze website vindt u een contactformulier en e-mailadres. Stel uw vraag over pruiken en u ontvangt doorgaans nog binnen één werkdag een reactie. Wilt u liever direct een specialist spreken? Dan kunt u het beste telefonisch met ons contact opnemen.

Wanneer u een persoonlijke kennismaking prettiger vindt heten wij u van harte welkom in ons haarcentrum. Ons pand is zeer discreet (onopvallend) en mooi ingericht. Niemand ziet dat u een haarwerkzaak binnenstapt. In de prettige omgeving van onze zaak krijgt u de nodige rust en aandacht terwijl wij op discrete wijze advies geven en de pruik aanmeten.