K*tkanker
Sarah kreeg in 2020 de diagnose kanker en miste in dit proces een plek of verzamelplaats waar ze iets kon lezen en zien over zichtbare en onzichtbare littekens van kanker bij vrouwen.
Ze is daarom dit project gestart waarbij 50, stuk voor stuk prachtige, sterke vrouwen met kanker, waaronder zijzelf, op de foto gaan en hun verhaal vertellen. Dit wordt vastgelegd in een boek K*tkanker dat in september 2022 bij de boekwinkels in Nederland en België zal liggen. Ze wil hiermee iets positiefs naar buiten brengen tijdens deze vaak moeilijke periode. In dit boek vind je ook tips en adressen waar je heen kunt als je iets zoekt.
Sarah kwam in 2020 bij ons en was heel blij met de persoonlijke en warme benadering. Geciteerd: “ik heb echt mooie kwaliteit haarwerken kunnen passen in een eigen ruimte, het voelde heel fijn. Uiteindelijk voelde een haarwerk niet als mijzelf, ik ben toen heel blij met de diverse mooie sjaaltjes die ik bij Ugeka heb kunnen kopen”.
Het boek zal in het najaar ook bij ons in de winkel liggen ter inzage. Mocht je hier mee van willen weten en wil je Sarah steunen met dit project? Kijk dan op de site K*tkanker op voordekunst.nl

Recommended Posts