22 juli stond Ugeka even op zijn kop want alle kamers werden benut door of de visagiste, (@mariannemuys) of de fotograaf (Pauline van klikklak.nu) of er werd omgekleed door onze 3 modellen.
Drie fantastische vrouwen die om wat voor reden dan ook hun haren verloren zijn er verschillend mee omgaan maar die geweldig poseerden voor de camera en zich letterlijk een beetje blootgaven. Dat je er met haar gewoon heel goed uit kunt zien, bewijst dat maar weer. Ook al is het dan in de vorm van een haarwerk of haarstuk.
Binnenkort laten we jullie de foto’s zien van Marijke, Inge en Vera. Deze vrouwen hebben het gedaan voor zichzelf, voor een stukje acceptatie, voor de professionele foto’s die ze straks in bezit krijgen, voor een gezellig dagje uit, maar bovenal om andere vrouwen zoals jullie te helpen en te laten zien dat het helemaal niet erg is om een haarwerk te dragen. Dat je het echt niet meer hoeft te zien. Dat is het voornaamste wat deze drie vrouwen bewogen heeft hieraan mee te werken. Ik (Marieke, eigenaresse) ben supertrots op hun!
Hou je de website in de gaten?

Recommended Posts