Even voorstellen…

Marieke_Snel_1Ik ben Marieke Snel en sinds 1 januari 2010 de eigenaar van Haarcentrum Ugeka. Nadat ik jaren samen met mijn vader gewerkt heb in het bedrijf, had ik voldoende kennis en ervaring opgedaan om dit mooie bedrijf voort te zetten. Privé: ik woon samen en heb 2 zoons.

Het adviseren van een haarwerk, maar ook de daarbij zo belangrijke persoonlijke benadering, maakt dat ik dit vak zo mooi vindt. Ik maak iedere dag weer mensen blij!

Veel mensen vinden het eng om een haarwerkzaak binnen te stappen en de drempel is soms hoog. U krijgt bij ons een warm onthaal. Wij nemen de tijd voor u om een haarwerk te passen en als u geïnteresseerd bent, kunnen we u ook diverse mutsjes, scarfs, sjaals, hoeden en petten laten zien. Vaak gaan de mensen weer opgelucht naar buiten. Ze zijn blij dat een haarwerk bestaat en dat het er tegenwoordig zo mooi uitziet.

Mijn natuurlijke interesse in mensen maakt dat we elkaar in korte tijd goed leren kennen. En dat is belangrijk! Ik wil dat u in de spiegel kunt kijken (met een haarwerk) en zegt: ja, dit ben ik!

* Ugeka van oudsher: Utrechtse Groothandel En Kappers Artikelen.