Hair Sculptor / Verzorging Haarwerk / Stomen / Bevestigen

Hair Sculptor

Heeft u (man/vrouw) dun haar bovenop uw schedel? Bent u nog niet toe aan het dragen van een haarstuk maar wilt u de schedel wel bedekken? Dan hebben wij een prachtige oplossing! Als de zon schijnt, of als u onder een lamp zit, is uw schedel zichtbaar en kan glimmen. Hierdoor valt de dunne plek op uw hoofd nog meer op. Hair Sculptor hebben wij in ons assortiment en is een haarvezel die u tussen uw eigen haar strooit en afwerkt met een fixeerspray. Hierdoor lijkt uw haar voller en bedekt u de schedel volledig. Ook voor dunner wordende inhammen. Informeer naar de mogelijkheden. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

image_hair_sculptor2

Verzorging haarwerk

U kunt een haarwerk van echt haar of kunsthaar natuurlijk door ons laten verzorgen. Maar u kunt het ook zelf onderhouden.
Als u een haarwerk aanschaft, krijgt u een onderhoudsinstructie erbij plus alles wat u nodig heeft, zoals een standaard en een borsteltje. Speciale shampoos en balsems zijn bij ons verkrijgbaar. Een haarwerk hoeft veel minder vaak gewassen te worden dan uw eigen haar (ca. 1 keer in de 2 tot 4 weken), want het wordt minder snel vet. Vaker wassen is overigens ook geen probleem. Bij sommige haarwerken geven wij u een demonstratie en is de eerste keer wassen gratis (echt haar, maatwerk en Premium Plus haar).

Een haarwerk van kunsthaar is in het dagelijks gebruik makkelijker te onderhouden en in model te brengen dan echt haar. Dat moet namelijk na het wassen bijna altijd worden geföhnd of gewatergolfd. Bent u niet tevreden met uw haarwerk of moet er iets aan gedaan worden? Dan komt u gewoon bij ons langs en zorgen wij dat het weer in orde is. Wij kijken wat er moet gebeuren en kunnen dan elastieken vervangen, haar bijknopen, de maat verstellen of andere reparaties uitvoeren. Dan kunt u met een goed gevoel de deur weer uit.

Stomen / Polijsten

Bij een haarwerk van kunsthaar raden wij u aan om deze eens in de 2 á 3 maanden door ons te laten stomen en polijsten. Door middel van stoom en verzorgingsproducten polijsten wij uw haar weer helemaal mooi glad, of juist met een extra krul erin. Zeker als u ziet dat het haarwerk, vaak in de nek, gaat pluizen of vervilten is het hoog tijd dat u deze door ons laat behandelen. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak!

Hoe te bevestigen

U kunt een haarwerk zo opzetten. Wanneer u geen haar meer heeft en de pasvorm goed is blijft deze gewoon zitten (eventueel nog te verstellen in de nek met klittenband of elastiek). U kunt het ook eventueel vast plakken met speciale, dubbelzijdige tape. Indien u nog haar heeft kunt u er door ons kamklemmetjes in laten naaien.

Hoe eerder hoe beter

Kom op tijd naar ons toe. Dan kunnen we van uw eigen haarkleur en haardracht uitgaan. Een duidelijke foto van uzelf is ook goed. Een intakegesprek duurt doorgaans anderhalf uur. Wij helpen u met een mooi haarwerk en zorgen ervoor dat u er goed uitziet. Het dragen van een haarwerk belemmert op geen enkele manier de natuurlijke haargroei. Sterker nog, het bevordert zelfs de ontwikkeling van het groeiproces.*

Kom langs of bel ons. U kunt ook informatie opvragen via deze site.

* Dit is alleen van toepassing als na een chemokuur het haar weer terugkomt.