Pruik van echt haar

Een pruik van echt haar gaat langer mee dan een pruik van kunsthaar. Het is minder slijtage gevoelig en valt heel natuurlijk. Vaak is echt haar heel mooi bij lange kapsels. Het voelt zelfs normaal aan en u kunt het föhnen en stylen zoals u dat wenst. Tevens is het mogelijk echt haar te verven, en bijvoorbeeld highlights te geven. Maak direct een afspraak en laat u adviseren over de beste pruik voor u.

Afspraak maken

Dankzij onze rijke ervaring is uw pruik van echt haar straks door niemand van echt te onderscheiden. U kunt al uw wensen kenbaar maken zodat we tot een goed besluit komen en u het kapsel krijgt dat u wilt.

pruik echt haar

Soorten echt haar voor pruiken

Als erkend haarwerkspecialist beschikken wij over verschillende soorten echt haar. Mensen en haarsoorten verschillen, vandaar dat we kijken naar de structuur en haartype dat bij u past. Het succes van uw pruik met echt haar is dus afhankelijk van uw natuurlijke haarsoort. Wij proberen dit zo goed mogelijk na te bootsen. Echt haar is wel een natuurproduct, het zal nooit 100% hetzelfde zijn als uw eigen haar. U kunt desgewenst een pruik laten maken van uw eigen haar of haar van dochter / vriendinnen etc.

Geschikt voor mannen en vrouwen

Ons klantenkring is heel divers en bestaat uit zowel mannen en vrouwen. Ook de reden waarom klanten bij ons terecht komen kan uiteenlopen. De één vanwege een haarziekte of soms als gevolg van kanker. Ongeacht de reden, door onze ervaring van ruim 80 jaar hebben we altijd wel een geschikte pruik.

Elke pruik is maatwerk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren we om eerst een afspraak bij ons atelier te maken. In een rustige en discrete omgeving wordt u door één van onze specialisten geholpen. Er wordt geluisterd naar uw wensen en gekeken naar pruiken van echt haar die optimaal passen bij de vorm van uw hoofd. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord met persoonlijk advies.