Pruik echt haar kopen? Hier moet u op letten…

pruik echt haar

Bent u op zoek naar een mooie pruik die niet van echt te onderscheiden is? Voordat u een pruik van echt haar koopt, is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Hieronder geven wij u belangrijke informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van uw nieuwe pruik. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan met professioneel advies op maat!

Over pruiken van echt haar

Als erkend haarwerkspecialist beschikken wij over verschillende soorten pruiken van echt haar. Mensen en haarsoorten verschillen, vandaar dat we altijd kijken naar de haarstructuur en haartype dat bij u past. Het succes van uw pruik met echt haar is dus afhankelijk van uw natuurlijke haarsoort. Wij proberen uw natuurlijke haarsoort vervolgens zo goed mogelijk na te bootsen. Een pruik van echt haar is een natuurproduct, wat betekent dat het nooit 100% hetzelfde is als uw eigen haar. U kunt desgewenst een pruik laten maken van uw eigen haar of haar van dochter / vriendinnen etc.

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

 • Dank Anja voor de goede hulp en ook de andere dames. Het was altijd plezierig om bij jullie te komen.
  En zoals jullie zien mijn haar groeit aardig
  - anoniem
 • Dank jullie wel! Ik ben zo blij met mijn haarwerk! - anoniem
 • 100% tevreden, ga zo door! Lief en respectvol en begripvol. Dikke plus! - anoniem
 • Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke manier waarop ik behandeld ben. - anoniem
 • Ik zou geen verbetering weten, u bent gespecialiseerd, ik voelde mij thuis - anoniem
 • Beste Marieke, een paar dagen verder inmiddels. Ik ben echt blij met mijn haarwerk en heb ook al diverse complimentjes gehad. Deze complimentjes zijn natuurlijk ook voor jou! - anoniem
 • Ook zo fijn dat het geregeld wordt met de zorgverzekering. In zo’n situatie een zorg minder. - anoniem
 • Ga zo door! - anoniem

 

Afspraak maken

 

Voordelen van echt haar pruiken

Een pruik van echt haar gaat langer mee dan een pruik van kunsthaar. Het is minder slijtage gevoelig en valt heel natuurlijk. Vaak is echt haar heel mooi bij lange kapsels. Het voelt zelfs normaal aan en u kunt het föhnen en stylen zoals u dat wenst. Tevens is het mogelijk echt haar te verven, en bijvoorbeeld highlights te geven.

Ook kan de pruik permanent worden gedragen. U kunt er bijvoorbeeld mee naar bed of sporten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de pruik van u uw hoofd valt of glijdt. Dit gevoel geeft onze klanten het vertrouwen en vrijheid om onbezorgd door het leven te gaan. Ook is de ervaring dat pruiken van echt haar voor minder irritatie zorgen.

Dankzij onze rijke ervaring is uw pruik van echt haar straks door niemand van echt te onderscheiden. U kunt al uw wensen kenbaar maken zodat we tot een goed besluit komen en u het kapsel krijgt dat u wilt.

Geschikt voor mannen en vrouwen

Onze klantenkring is heel divers en bestaat uit zowel mannen en vrouwen. Ook is de reden waarom klanten bij ons terecht komen kan uiteenlopen. De één vanwege een haarziekte of soms als gevolg van kanker. Ongeacht de reden, door onze ervaring van ruim 80 jaar hebben wij altijd een geschikte pruik gemaakt van echt haar voor u beschikbaar.

Elke pruik is maatwerk

Elke pruik is maatwerk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren wij om eerst een afspraak bij ons atelier te maken. In een rustige en discrete omgeving wordt u door één van onze specialisten geholpen. Er wordt geluisterd naar uw wensen en gekeken naar pruiken van echt haar die optimaal passen bij de vorm van uw hoofd. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord met persoonlijk advies.

Hierom kiezen klanten Haarcentrum Ugeka

 • Al 80 jaar dé specialist: we weten wat we doen en wat u wenst
 • Kwaliteitsproduct: handgeknoopte haarwerken van 100% echt haar
 • Grote collectie modellen kunsthaar en echt haar op voorraad
 • Professionele kapsters: alleen ervaren handen aan uw haar
 • Eigen atelier: uw haarwerk wordt op maat gemaakt
 • Persoonlijke aandacht en ruim de tijd

Afspraak maken