Nieuws

Workshop Look Good Feel Better

Maandag 26 juni is er een workshop van Look Good Feel Better in het St. Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn. Geef u nu nog op in het ziekenhuis voor deze leuke ochtend. Van 10.00 tot 12.00 uur is Marieke aanwezig om tips en trics te geven over haarwerken en kan gelijk uw haarwerk opknappen. Tevens zijn er schoonheidsspecialisten aanwezig die van alles vertellen over huidverzorging en bv. wenkbrauwen tekenen.

 

Zomer collectie mutsjes / Christine Headwear

Van vrouwelijk tot klassiek, tot stoer…. kom gerust een keer kijken naar de zomercollectie mutsjes. In vele varianten verkrijgbaar in mooie pasteltinten en andere kleuren. Ze zijn allen vervaardigd van fijne stoffen, zoals katoen, bamboe en merino wol. Wij leveren ook UV-bestendige, sportieve mutsjes zoals Scarfs van het merk Matt. We hebben ook prachtige zonnehoeden en zwemmutsen.

 

Stichting Haarwensen

Wij zijn benoemd tot officieel steunpunt van Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bv bestraling of medicijnen.  Wij vinden het een mooie gedachte kinderen te kunnen helpen aan een mooi, voor hun kosteloos haarwerk en zijn blij met de samenwerking met Stichting Haarwensen. Zie voor meer informatie verder op onze website of kijk bij www.haarwensen.nl

 

Like onze facebookpagina en ontvang altijd het recente nieuws!

Documentaire: Geen haar op mijn hoofd

7 juni 2015 was de premiére van Geen haar op mijn hoofd in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht. Deze docu heeft de 3e prijs gewonnen. Met dank aan Lieke en Annemarie. Gemaakt door Lisa Hissink en Eline van Leeuwen. De DVD is bij ons te koop. Augustus 2015 is hoofdpersoon Annemarie overleden en eind september 2016 bereikt ons het droevige bericht dat hoofdpersoon Lieke de ziekte helaas niet heeft kunnen overwinnen. Ons medeleven gaat uit naar de familie.

www.facebook.com/geenhaaropmijnhoofd

Ugeka bij Het Klokhuis

13 januari 2014 waren we te zien bij Het Klokhuis! Het filmpje is hieronder te zien: