Pruik van echt haar

Een pruik van echt haar gaat langer mee dan een pruik van kunsthaar. Het is minder slijtage gevoelig en valt heel natuurlijk. Vaak is echt haar heel mooi bij lange kapsels. Het voelt zelfs normaal aan en u kunt het föhnen en stylen zoals u dat wenst. Tevens is het mogelijk echt haar te verven, en bijvoorbeeld highlights te geven.

Direct een afspraak maken voor een pruik van echt haar

Dankzij onze rijke ervaring is uw pruik van echt haar straks door niemand van echt te onderscheiden. U kunt al uw wensen kenbaar maken zodat we tot een goed besluit komen en u het kapsel krijgt dat u wilt. Vraag nu om meer informatie.

Soorten echt haar voor pruiken

Als erkend haarwerkspecialist beschikken wij over verschillende soorten echt haar. Mensen en haarsoorten verschillen, vandaar dat we kijken naar de structuur en haartype dat bij u past. Het succes van uw pruik met echt haar is dus afhankelijk van uw natuurlijke haarsoort. Wij proberen dit zo goed mogelijk na te bootsen. Echt haar is wel een natuurproduct, het zal nooit 100% hetzelfde zijn als uw eigen haar. U kunt desgewenst een pruik laten maken van uw eigen haar of haar van dochter / vriendinnen etc.