Diverse soorten haarstukken

De mooiste haarstukjes vindt u bij een vakspecialist zoals Haarcentrum Ugeka. Wij weten heel veel over haar en hoe dit er zo natuurlijk mogelijk uit kan zien. En omdat u ook wilt dat uw haarstukje zo lang mogelijk mooi en bruikbaar blijft, doet u er goed aan om uw haarstukje te kopen bij een professional.

Direct een afspraak maken voor mooie haarstukjes

Ugeka is haarwerkspecialist sinds 1938. Bij ons vindt u de prachtigste haarstukjes omdat wij dankzij de rijke ervaring van ons bedrijf de beste kennis en techniek in huis hebben. Wij zijn dan ook een SEMH erkend bedrijf.

Haarstukjes voor elk gebruik

Het is niet verwonderlijk dat al onze haarstukjes zo mooi zijn. Want Ugeka heeft al sinds 1938 een schat aan ervaring opgebouwd tijdens het maken en leveren van haarstukjes voor uiteenlopend gebruik. Bijvoorbeeld voor mensen die last hebben van dun haar, alopecia, alopecia androgenetica, alopecia totalis.  Onze haarstukken zowel van kunst- als echt haar zijn van een betrouwbare en professionele kwaliteit.

Maatwerk service bij onze haarstukken

U wilt natuurlijk de kwaliteit van uw haarstuk behouden. U krijgt daarom van ons uitgebreid advies en wasinstructies voor het onderhoud. Wij hebben alle verzorgingsproducten in huis en kunnen u hierin goed adviseren. Indien u zelf het onderhoud niet kan uitvoeren, kan de haarwerkspecialist dat voor u uit handen nemen. U kunt een afspraak maken voor onderhoud en erop wachten.

Atelier voor haarstukken

U wordt bij Ugeka altijd op een prettige manier ontvangen. Wij staan u graag te woord in onze zaak waar tevens ons atelier is gevestigd. Hier bespreken wij met u alle mogelijkheden en uw wensen, zodat u het haarstuk krijgt dat u zoekt. Wij modelleren de haarstukken zodat uw haarstijl perfect benaderd wordt.